chord kunci gitar Lungamu Ninggal Kenangan Happy Asmara (Golek Liyane) Intro C Am Dm G Em Am G F Fm G C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe … Baca juga: Lirik dan Chord Lagu Loro Pikir Versi Happy Asmara. Senin, 31 Agustus 2020 19:10. lihat foto. TRIBUN-VIDEO.COM - Lagu Lungamu Ninggal Kenangan populer dibawakan oleh beberapa penyanyi, salah satunya Happy Asmara.. Berikut chord gitar dan lirik lagu Lungamu Ninggal Kenangan dari Happy Asmara:. Em Am G F Fm G C Am. Chord Karang Kates Ninggal Tresno karang kates bendungan wewengkon malang kinclongkinclong banyune nggugah kenangan saben liwat pinuju ing brang wetan mbok yo eling karang kates ning saiki kowe ora ngreweskarang kates ninggal tresno aku kowenate by Intan Chacha. Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am … Dibawah ini kami sajikan untuk anda kunci gitar Karang Kates Ninggal Tresno original. Dm G C C7 Reff : F sak tenane aku sayang G jero ning atiku iki C C7 wegah kelangan.. D F#m meski akhire koyo ngene Bm F#m aku milih mlaku dewe G F#m mugo bener pilihanku Em A D Bm wes ikhlas lan lilakno lungaku Em A D Bm wes ikhlas lan lilakno lungaku Em A G Gm D wes ikhlas lan lilakno.. lungaku.. Lihat Semua Chord GuyonWaton. Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe karo dekne G Bisoku amung dongakne C Mugo langgeng selawase.. C F Lungamu ninggal kenangan G Tekamu ngirim undangan C C7 Medhotke tali katresnan.. F Yen pancen kuwi dalane G Tak trimo keputusane C Berikut lirik dan chord gitar lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara. Berikut ini lirik dan chord lagu "Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)" dari Lusiana Malala: Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe karo dekne G Bisoku amung dongakne C Mugo langgeng selawase.. C F Lungamu ninggal kenangan G Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Golek Liyane - Happy Asmara, Lungamu Ninggal Kenangan Berikut ini Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Golek Liyane - Happy Asmara. Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara: 'Lungamu Ninggal Kenangan' Berikut kunci (chord) gitar dan lirik lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara: Lungamu ninggal kenangan. Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe karo dekne G Chord Kunci Gitar Lirik Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) - Happy Asmara. Lungamu Ninggal Kenangan G Tekamu ngirim undangan C C7 Medhotke tali katresnan.. F Yen pancen kuwi dalane G Tak trimo keputusane C Aku tak golek liyane.. Int. Dm G C C7. C F lungamu ninggal kenangan G tekamu ngirim undangan C C7 medhotke tali katresnan.. F yen pancen kuwi dalane G tak trimo keputusane C aku tak golek liyane.. Int. Weruh kowe karo dekne G. Bisoku amung dongakne C. Mugo langgeng selawase . Reff : F Sak tenane aku sayang G Jero ning atiku iki C C7 Wegah kelangan.. F Tak ikhlasne kowe ngilang G Senajan biyen kowe C C7 Wis tau tak sayang.. F Tresnoku kok sio-sio (Intro) C F Em Am Dm G C G C ning kutho iki aku nemoni.. F Em wong sing paling tak tresnani F Em sing tak sayang sayang.. F G F G tekane mati.. C G C Youtube/FORTUNA ENTERPRISE. Rabu, 23 September 2020 13:40 Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Lungamu Ninggal Kenangan ... Lungamu Ninggal Kenangan . Cobo tak kua-kuatke Dm. Intro : C Am Dm G .

Clinique Online Order, Backwaters Ni No Kuni 2, How To Make A Curved Line In Google Slides, Caribbean Nautical Charts, Khan No Bs Brass, Used S10 Bucket Seats, Gnomish Or Goblin Engineering, Malik Monk Contract, Ftd In Hdfc Bank Mini Statement, Bates County Homes For Sale, Auchan Near Me, Zimbabwe Currencies Rtgs Dollar, Add Logo To Zoom Meeting,